יעוץ דחוף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/07/2014 | 12:06 | מאת: חסוי

שלום פרופ', רציתי לדעת מאוד מה דעתך על מנות הזרע שבעלי הקפיא לפני תרומת ביצית והאם כדאי להקפיא עוד מנה? בדיקה 1- כמות-0.2cc, התנזלות-מלאה, צמיגות- גבוהה. תנועתיות-מתקדמת-4%,בינונית-23%,לא מתקדמת-20% ריכוז-100מ כפול 10 בחזקת 6 מורפולוגיה-10%מ(הערך הנורמלי מעל 15%) בדיקה 2-כמות-0.5, התנזלות-מלאה, צמיגות-גבוהה מאוד תנועתיות-מתקדמת-5%מ מעגלית, בינונית-13%מ מעגלית,לא מתקדמת-16%מ,ללא תנועה-66%. ריכוז תאי הזרע למ"ל-150מ כפול 10 בחזקת 6. סה"כ מס' תאי הזרע-75מ כפול 10 בחזקת 6. מורפולוגיה-5%מ, לויקוציטים-5 כפול 10 בחזקת 6. השקענו המון בתהליך הזה ואנו מקווים מאוד שיצליח בע"ה, לכן נשמח לדעת מה דעתך- האם עדיף להקפיא מנה נוספת? והאם הפרש של 11 יום מהמנה האחרונה זה טוב? תודה רבה.

הנפחים קטנים, אבל ריכוז הזרע גבוה ואמור להספיק לביצוע מיקרומניפולציה.

22/07/2014 | 08:39 | מאת: חסוי

1.אבל מה לגבי התנועתיות והמורפולוגיה? 2.מה זה תנועה מעגלית, זה תקין? 3.אם נקפיא מנה נוספת זה יעלה את הסיכוי למצוא זרעים טובים? 4. בעלי מורח משחה לגב נגד פטריות- ציקלודרם- האם יכולה להיות איזשהי השפעה על הזרע? 5. מה ההפרש בימים בין הקפאה אחת לשנייה? תודה רבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית