בבקשה תענו !!

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/07/2014 | 22:16 | מאת: טלי

לצוות הפורום, שלום. לאחר החזרת 2 עוברים טובים מאוד(תרומת בייצית), בדיקת בטא ביום ה-12 הייתה 56. שבוע לאחר מכן הייתה תוצאה של 54. יום למחרת, לאחר הפסקת התמיכה התרופתית (900 מ"ג אוטרגסטן + 8 מ"ג פרוגינובה ביום), בדיקת הבטא עלתה 72. שאלותיי הן:1. האם הטיפול התמיכתי לא גבוה מידיי? 2. האם ישנו סיכוי, לאור התוצאות הלא טובות של הבטא, להריון ? תודה.

1. התמיכה הייתה טובה מאד, אבל לא חריגה. 2. לא נראה שיש סיכוי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית