הפלה שעוד כואבת בלב

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/07/2014 | 12:25 | מאת: גילה

שלום פרופ' זיידמן,בת 45 הריתי לראשונה מתרומת ביצית אך לצערי שק ההריון היה ריק ונאלצתי לעבור גרידה בשבוע 8. פיזית התאוששתי מהר אך נפשית מאז לא מצליחה לישון וסובלת מחרדות שמא זה יחזור שוב. האם יש קשר בין הפלה לגילי למרות שהתורמת צעירה? בעלי בן 50 ,האם גם זה עשוי להשפיע? מה ניתן לעשות ? מה הסיכויים שלנו לפי הסטטיסטיקה? תודה רבה על זמנך

הפלה יכולה להתרחש בכל היריון, אבל הסיכוי שלך לשוב ולהרות מתרומת ביציות ואף ללדת בהצלחה כנראה גבוה מאד.

22/07/2014 | 11:11 | מאת: גילה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית