בטא שלא עלתה.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/07/2014 | 20:59 | מאת: טלי

לצוות הפורום, ערב טוב. בשבוע שעבר,10ימים לאחר החזרת שני עוברים תקינים לחלוטין. 8 תאים ללא שברים, בדיקת הבטא הייתה 56. היום בוצעה שוב בדיקת בטא והתוצאה היא 54. ללא דימומים. שאלותיי הן:1. קבלתי תמיכה של 900 מ"ג אוטרגסטן ביום + 8 מ"ג פרוגינובה. האם לא מוגזמת התמיכה ? 2. האם יש סיכוי נוסף כלשהו להריון ? 3. האם כדאי לבצע בדיקת בטא שוב, והאם יש סיכוי שיש טעות במעבדה ? אשמח לתשובתכם המהירה, היות ונתבקשתי להפסיק את התמיכה . טלי.

1. התמיכה הייתה טובה מאד, אבל לא חריגה. 2. לא נראה שיש סיכוי. 3. לא סביר שישנה טעות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית