שלב לוטאלי קצר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/07/2014 | 09:00 | מאת: מור

היי אני אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית שעברתי עקב שאריות הריון לאחר הפלה .מחזור היה ב 20.6 זוהה בודאות ביוץ ביום ה 11.7(כאבים חזקים ובדיקה בערכה שיצאה חיובי ברור). שבוע אחרי בדיוק ב.7/ 18 הגיע המחזור. ז"א הרבה פחות מ 14 יום שכביכול היה צריך להגיע . תופעה זו נצפתה על ידי גם לפני ההיסטרוסקופיה שעברתי לפחות פעמיים שלוש. האם יש פה בעיה ומה הפתרון? אני כבר מעל שנה מנסה

אם יש חשד לשלב לוטאלי קצר מקובל לתת טיפול תומך בגופיף הצהוב, כמו זריקות אוביטרל או תמיכה עם תכשיר שמכיל פרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית