מתלבטת מאוד...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/04/2014 | 13:08 | מאת: אמא ל 2 טבעיים

שלום, אני בת 43, יש לי 2 ילדים מלידות טבעיות (משלי :) ). בגיל 40 הפסיק לי המחזור ובנוסף, סבלתי בשנים האחרונות מהידבקויות חוזרות ונשנות ומניתוחי הפרדה. היום אני ללא הדבקויות, נישאתי בשנית ואני מאוד רוצה הריון נוסף, אם כי האופציה היחידה היא מתרומת ביצית. התלבטות קשה... יש לי עסק מאוד אינטנסיבי ולא אוכל להרשות לעצמי העדרויות רבות כגון נסיעות לחו"ל לטיפולים. יש עיצה?

מסלול תרומת הביציות באסותא מאפשר לך לעבור את החזרת העוברים בארץ ללא צורך בנסיעות לחו"ל לטיפולים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית