משבר אמון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/04/2014 | 11:35 | מאת: בת 37

אשמח לדעתך לגבי החלפת רופא/מכון טיפול לאחר מספר טיפולים. לאחרונה בעלי ואני מרגישים חוסר ביטחון עם ההנחיות ואופן הטיפול בנו. אני בהתלבטות האם לבחון החלפת מקום הטיפול. אני מטופלת היום באופן ציבורי ביחידה שזוכה להצלחה רבה ונחשבת לבין המובילים בתחום ה- PGD שאלה נוספת וקצת מוזרה: כל הבדיקות המוקדמות שלנו היו תקינות. חברה גררה אותי לקוראת בקפה שציינה שיש לי בעיה בשחלה השמאלית (שבטיפולים נראת מעט עצלנית לעומת הימנית בכמות הביציות וגודלן). כל הביקור אצלה מאוד שעשעה אותי אך כאשר הלכתי לרפלקסולוגית היא צינה בפני שהיא מרגישה רגישות בשחלה השמאלית. האם יתכן שהן רואות משהו שבבדיקות רגילות לא רואים?

לעתים שינוי במקום הטיפול מסייע מבחינה נפשית ולעתים גם הפרוטוקולים של הרופא והמעבדה מתאימה לכם יותר. לצערי אני לא מבין בקריאה בקפה וברפלקסולוגיה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית