DHEA

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/04/2014 | 14:15 | מאת: שני

שלום פרופ', חג שמח עזרתך בבקשה DHEA 25 מ"ג כפול 3 ליום רכשתי מבית מרקחת המכינים כדורים במיוחד - רוכשים עם מרשם 90 כדורים לחודש עלו לי 350 שקלים (רכשתי כפול 3 עלה 1,050 שח) עכשיו גילתי שיש כדורים אלו בחנות טבע (כדורים מוכנים חברה אמריקאית) 270 כדורים לשלושה חודשים 310 שח רוכשים ללא מרשם 1. האם עבור DHEA דרוש אישור משרד הבריאות ? 2. המפרש מחירים לא נתפס, מה לרכוש מבית המרקחת או חנות הטבע ? 3. שני הכדורים מוכנים / הכנה במיוחד תועלת זהה ? תודה מראש

1. לא. 2. זו תרופת מרשם בישראל, כך שלא ניתן לקבל אותה בישראל באופן חוקי בבית טבע. 3. השאלה מה יש באמת בכדור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית