החזרת עוברים טריים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/04/2014 | 16:19 | מאת: סר

היי, בת 27 פרופיל הורמונלי ומחזור סדיר, יש חסימה בחצוצרה. לאחרונה גיליתי בבדיקת amh רזרבה 0.64 ולכן אחרי 2 הזרעות עם מינון 50 ואז 75 שבשתיהן הגבתי טוב והיו לי ארבעה זקיקים שנכשלו עברתי להפריה. טופלתי במינון 200 גונל וביום ה11 ניגשתי לשאיבה ושאבו 7 ביציות והופרו בדרך הרגילה, באיכות הכי טובה, ללא שברים ובעלי שמונה תאים. אז קודם כל רציתי להגיד לך פרופסור זיידמן תודה על התגובה שרשמת לי אז, כי בזכותך האמנתי שיש סיכוי וניגשתי להפריה:-) לפני תשעה ימים הוחזר לי עובר אחד יפיוף בין שלושה ימים, שמונה תאים ובלי שברים, שאלתי היא אם לא היה על הרופא להחזיר לי 2 עוברים בשל עובדת בדיקת הamh שעשיתי ולמקסם את הסיכוי? ששאלתי אותו הוא אמר שמתחשבים בגיל שלי ובאיכות וכמות העוברים ולכן החליט להחזיר אחד כדי שאני לא יסתכן. ושאלה שנייה את שאר השישה היפים והמושלמים יקפיאו לי באסותא?

בגילך הצעיר ולאור התגובה השחלתית הטובה שלך סביר מאד להחזיר עובר אחד. באסותא מקפיאים את כל העוברים היפים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית