החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/04/2014 | 12:49 | מאת: מורן

שלום, אני בתחילתו של סבב החזרת מוקפאים שני. בסבב הראשון לקחתי 3 פעמים ביום פרוגינובה והרירית שלי הגיעה רק לעובי של 5.5 ממ בהחזרה. בסבב הנוכחי אני שוב לוקחת 3 פעמים ביום פרוגינובה, היום יומ 6 והרירית 3.8-4 ממ.. בטיפול הראשון כשהייתה שאיבה ולא לקחתי פרוגינובה לפני ההחזרה (אלא רק אחרי) הרירית הטבעית שלי הגיעה ל10 ממ ביום ההחזרה. כמו כן, אני פוליציסטית. שאלתי היא האם ניתן לבצע החזרת מוקפאים על בסיס טבעי לפוליציסטיות?? ומה הסיכויים שזה יצליח?? הרי היריון ברירית של 5.5 ממ לא ייקלט....

ניתן לבצע החזרת מוקפאים על בסיס טבעי לפוליציסטיות, במידה והיא מבייצת באופן סביר. הסיכויים שזה יצליח טובים אם יש ביוץ טבעי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית