טיפול ארוך וזקיקים מועטים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/04/2014 | 15:13 | מאת: אנא דחוף

שלום דר, בת 38.5 ללא בעיה נראית בטיפול IVF ארוך (IVF שני הראשון היה רגיל עם גונל F), היום ביום 16 לפני שאיבה הטיפול: 13 יום גלולות יסמין, לאחר מכן, *6 ימים - דקאפפטיל 0.1 יום 7- 150מ"ל*4 ימים גונל F + חמישה ימים 100 מ"ל גונל F במקביל ל9 ימים אילו המשכתי לקחת דקאפפטיל 0.05 מ"ל -באולטראסאונד (יום 15 מתחילת הדקאפפטיל) זקיק ימין ציסטה(ואולי זקיק של 10- היו 2 בדיקות לא זהות), זקיק שמאל -19מ"מ וזקיק שני-11 מ"מ או 15מ"מ(היו 2 תוצאות). E2-4025 pro-2.1 - מה יכולה להיות הסיבה לתוצאות כאלו ולכמות זקיקים כ"כ נמוכה, בכל הטיפולים הקודמים היו זקיקים מרובים, בIVF קודם 11 ביציות ו3 הפריות, ו3 עוברים שהוחזרו. האם יש סיכוי שמביצית אחת הIVF יצלח? תודה

21/04/2014 | 22:26 | מאת: בב

יתכן וקיבלת מינון הורמונים שהוא נמוך מידי עבורך החודש. יש סיכוי לא גבוה שמביצית אחת ה IVF יצלח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית