שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/04/2014 | 21:20 | מאת: נעמה

שלום רב, רציתי לשאול האם המצב הרפואי הנדיר שממנו נפטרה אורטל הלל נגרם עקב טיפולי פוריות? אני מבינה שהמצב מאד נדיר, אבל האם ניתן לבדוק בבדיקה מוקדמת כלשהי האם יש התרחבות של כלי הדם? אני מטופלת פריון כבר תקופה ארוכה, ולאחרונה התחלתי לחשוש יותר מההשלכות לעתיד... סציפית אני גם עם תת קרישיות... האם לדעתך יש צורך בבדיקות מקדימות? שוב אני יודעת שהמקרה שלה מאד נדיר ועדיין ... תודה רבה! נעמה

ממש אין קשר. היא נולדה עם מפרצת בעורק של הטחול, דבר נדיר ביותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית