שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/04/2014 | 18:19 | מאת: רונה

ביום חמישי 10/4 E2 330, פרוג קטן מ 2, LH 17.10. זקיק מוביל 12 ממ. היום E2 553, פרוג קטן מ2 , LH 31.10. הזרעה תוכננה למחר ב 11:00, בשל אילוצי החג, כנראה שלא נוכל להגיע ובמקום קיום יחסים. האם יש טעם באוביטרל אם כבר החל כביכול ביוץ ספונטני ? האם יכול לעזור? (עושים הזרעות בדרכ בין ההפריות, כדי לא להעמיס הורמונים חודש אחר חודש). אם לאחר החג הבדיקות יראו שעדיין לא היה ביוץ, תבוצע הזרעה. השאלה, כאמור, האם רצוי להזריק אוביטרל? תודה רבה

לאור ה- LH הגבוה האוביטרל יכול בעיקר לשמש כתמיכה בגופיף הצהוב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית