בדיקות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/04/2014 | 17:09 | מאת: דנה 407

שלום פרופסור זיידמן היקר וחג שמח, מתקנת נתון מהודעה קודמת: בטיפולי IVF. ארבעה ימים ראשונים - 150 פיוריגון. אח"כ 3 ימים מנופור - 150, ואח"כ בכל יום במשך ארבעה ימים מנופור - 150 ואורגלוטרן 1. בדיקות ביום 10 למחזור: אסטרדיול - 851.9 פרוגסטרון - 2.88 lh - 2.45 זקיק מוביל 14.5 תוצאות ביום 13 למחזור: אסטרדיול - 775.7 פרוגסטרון - 6.11 lh - 3.02 זקיק מוביל - 19 1. מדוע חלה ירידה באסטרדיול? הרי הזקיק גדל מאוד. 2. הירידה מעידה על בעיה? 3. האם העלייה בפרוגסטרון מעידה על תחילת ביוץ? 4. אפשר ללכת כך לשאיבה או אולי כבר החל ביוץ ועדיף הזרעה? תודה שאתה מקדיש מזמנך.

1. כנראה שאת קרובה מאד לביוץ. 2. לא בהכרח. 3. כן. 4. יש סבירות לא קטנה שכבר לא תמצא בשאיבה ביצית תקינה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית