Deha והריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/04/2014 | 09:08 | מאת: רומי

שלום, אני בת 39.5, במשך שנה עשיתי שישה טיפולי ivf כושלים ולקחתי deha לפי הנחיית הרופא 75 מג ליום אני בהפסקה מהטיפולים מה- 6.2 אתמול גיליתי לפי בדיקה ביתית שאני בהריון. הווסת האחרונה הייתה ב- 11.3 השאלה שלי האם הבדיקה אמינה? כי אין לי תופעות שקשורות להריון, ומבחינת ה-deha אני עד אתמול לקחתי האם זה מסכן את העובר? ההריון? מה ההשלכות? אני קצת בלחץ. אשמח לתשובתך

הבדיקה די אמינה, אם כי עדיף בשלב כל כך מוקדם להסתמך על בדיקת דם. ה- DHEA לא מסוכן לעובר, אבל אין סיבה לקחת אותו בהיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית