פרוגסטרון גבוה מאאאד

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/04/2014 | 06:34 | מאת: עינת

"ר שלום, התחלתי טיפול ב 2 כדורי איקקלומין למשך 5 ימים. ביום ה 11 עשיתי בדיקת דם. התוצאות: e2 380, והפרוגסטרון 18.2!!!!! הרופא המטפל אמר להפסיק טיפול ולחזור אליו במחזור. אני לא מבינה מה המשמעות של הפרוגסטרון הגבוה כל כך ומה זה עושה ולמה הפסק טיפול. אין מה לנסות החודש בכלל? אין סיכוי להיכנס ככה להריון?

המשמעות של הפרוגסטרון הגבוה הוא שבייצת או שהזקיק הפך לגופיף צהוב שמפריש פרוגסטרון ללא ביוץ. בכל מקרה בשלב זה כבר לא ניתן להרות ויש להמתין לווסת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית