זריקת אוביטרל האם יש תופעות לוואי?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/06/2008 | 06:19 | מאת: מירה

בוקר טוב: אני הזרקתי זריקת אוביטרל אחת ביום שלישי שעבר ב 24.6 הזרעה בוצע למחרת. האם יתכן שיש לי בחילות מהאוביטרל והרגשה של עייפות כול הזמן???? חיפשתי וביררתי על תופעות לוואי של האוביטרל והרוב אמרו שאין תופעות לוואי. ידוע לי שזה מוקדם כדי להרגיש תופעות של הריון, מובן. אבל גם לאוביטרל יש הורמון HCG, אולי בגלל זה???? תודה וסליחה על האורך........ ושאלה אחרונה בגלל שזה האוביטרל אני צריכה לחכות 14 יום מההזערה לבדיקת הריון, או יכולה גם אחרי 12 יום? תודה מוגילבסקי מירה

לאוביטרל עצמו אין באמת תופעות לוואי ישירות, אך יתכן ואת חשה בשינויים הורמונאליים בעקבות הביוץ. מקובל באמת לחכות כשבויים לאחר האוביטרל על מנת לקבל תשובה חד משמעית בבדיקת ההריון.

09/04/2011 | 21:55 | מאת: דנית

וגם חזה כואב, כאבי ראש ובחילה מדי פעם

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית