שאלה דחופה פספסתי זריקה של גונאל אפ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2017 | 22:32 | מאת: yaros

שלום, אני מזריקה גונאל אפ 225 5 ימים , והיום בערב שרציתי להזריק התברר לי שהמזרק הלך לפח בטעות , יום שישי בערב לא הצלחתי למצוא היכן לרכוש את המזרקץ מקווה שמחר אמצא בית מרקחת פתוח שמחזיק גונאל אפ. היום עשיתי בדיקת דם ומעקב זקיקים , ואמרו לי להמשיך גונאל אפ 225 ולהוסיף צטרודייל. היום הזרקתי צטרודייל בלי גונאל אפ ,כפי שציינתי המזרק בטעות הלך לפח. האם פספוס של יום אחד יכול להרוס לי את הטיפול ? במידה ואצליח לרכוש מחר , האם להזריק כרגיל 225 ? בבקשה תשובה מהירה, אני ממש לחוצה שלאי הרס לי הטיפול הזה

תיידעי את הרופא המטפל, כי יתכן וירצה לעלות לך את המינון מחר על מנת לתקן עבור הזריקה שנשכחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית