amh מיד לאחר הפלה, האם אפשר לעשות בדיקה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/01/2017 | 11:14 | מאת: פשוט אני

ב 2013 - הייתה הפלה, ב 2014- הריון נולד ילד עם iugr, ב 2017 - הפלה בשבוע 8 לאחר ivf (דופק הפסיק כנראה בשבוע 6). fsh לפני הטיפולים היה 11. אני רוצה לעשות בדיקת amh ההפלה הייתה לפני יומיים עם ציטוטק, אחרי כמה זמן אפשר לעשות בדיקת amh ? האם ההפלה יכולה להשפיע על תוצאות הבדיקה? כמו כן אני צריכה לעשות כמה בדיקות גנטיות חדשות שלא היו בעבר, האם אפשר לעשות ישר אחרי ההפלה? תודה.

אפשר לעשות ישר אחרי ההפלה בדיקות גנטיות. בדיקת AMH ניתן לעשות מיד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית