בעית פוריות אחרי שנה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/01/2017 | 14:51 | מאת: ליאת

היי אני מנסה להיכנס להריון כבר שנה וחודשיים בהתחלה נאמר לי שהביוץ שלי מתרחש מוקדם שאני ממתינה ל7 נקיים קניתי ערכות לבדיקת ביוץ ביתית עדיין כלום לא צלח לפני כ9 חודשים עשיתי בדיקת הורמונים ביום ה3 למחזור הכל יצא תקין חזרתי עכשיו אל הרופא והוא אמר שאולי כדי לבצע בדיקת דם נוספת כי עברו המון חודשים מאז.. אני ככ מפחדת מהתוצאה, מהליך הבדיקות וחלילה שיתגלה משהו בעייתי המחזור שלי תקין לחלוטין בדיוק בכל 29 ימים יש סיבה לדאגה?

12/01/2017 | 17:11 | מאת: פרופ' מרתה דירנפלד

ממש אין לך מה לדאוג נשים עם וסת סדיר מבייצות סדיר

12/01/2017 | 17:18 | מאת: ליאת

ביצעתי היום פרופיל הורמונלי יצא תקין מה יכולה להיות הבעיה? מודאגת וחסרת שקט...

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית