האם צריכה את האוביטרל או לא..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/12/2016 | 17:51 | מאת: חדשה בתחום

שלום רב. עשיתי כבר 4 פעמים בדיקות זקיקים. אני מזריקה כבר 7 ימים את הפיוריגון במנות של 50. היום התוצאות זקיקים היו אסטרדויל 818. LH 16.40. פרוגסטרון 2> היום שישי בערב. ומחר מזריקה פיוריגון.. בראשון שוב מעקב זקיקים ואמרו לי שההזרעה אחרי הבדיקה. אני לא צריכה לקחת גם אוביטרל?? קצת דואגת... אודה לתשובה. הפרופ שמטפל בי לא עונה ואני מקבלת תשובות מהמזכירה אבל קצת מוזר לי.. לפי מה שכותבים פה בפורום.

את האוביטרל לוקחים ממש 24-36 שעות לפני מועד ההזרעה, כך שבד"כ תקבלי הנחיות בהתאם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית