דחוף!!!

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

17/11/2015 | 22:28 | מאת: אתי

שלום אני בת 45 אני נמצאת בבעיה רצינית חייבת עזרה דחופה כבר 3 חודשים אני סובלת מכאבים חזקים באמצע הבטן גרעפסים בלי סוף וכאביי שכמות ועמוד השידרה שבניהן כאבים בצד ימין מתחת לצלעות כאבים שאי אפשר לנשום עברתי בדיקות מקיפות אישפוז יום כל רופא אומר משהו אחר ואין לי פתרון לא יכולה לעבוד ולעשות כלום עשו לי בדיקת גסטרופיה היה דלקת קטנה בתריסריון ולא ראו בקע בסרעפת לעומת זאת לפני 4 חודשים ראו בצילום בקע ממש קטן שהרופא אמר שאין צורך לעשות כלום הלכתי לרפואה טבעית לאורטופד ואין לי פתרון רק תרופות ושום דבר לא עוזר מה אני עושה ?? חייבת פתרון למי אני כבר יכולה לפנות?? ואני תמיד הייתי אישה פעילה ואפילו יותר מידי פעילה בחיי היום יום

שלום אתי פעמים רבות אנחנו נתקלים בתופעות פיזיות קשות שהרפואה המערבית לא יכולה להסבירן, אנחנו אני מתכוון קהילת המטפלים ברפואה סינית. אני אישית עובד במרפאה כזו בבית החולים איכילוב, לשם מגיעים מקרים קשים שאין להם פיענוח ! הייתי מפנה אותך אלינו לשם אבל התור מן הסתם הוא ארוך עד כדי 3-4 חודשים, וכן הבעיה שלך לא מספיק זמן... את מוזמנת ליצור איתי קשר על פניו נשמע כמו משהו פתיר !!!! גם אם זה מגיעה מבעיה פיזית וגם אם מגיע מבעיה רגשית ... (אין אצלינו הפרדה ברפואה הסינית בין שני הדברים ) . ניר סלמה מנהל הפורום 0526433764

מנהל פורום כאב ורפואה סינית