שבר בלברום ודיקור סיני

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

24/09/2015 | 15:27 | מאת: רפואהשלמה

שלום אובחן לי בMRI שבר בלברום בירך ימין. בשגרה אני לא סובלת מכאבים. אבל אני מוגבלת בתנועה של המפרק - לא יכולה לעשות את התנועה של ישיבה מזרחית (לשבת, ללכת, לשכב, ואפילו לפתוח ללא גלגול את הרגל הצידה אני יכולה, בלי הגבלה ובלי כאבים). הבנתי מהאורטופד שהניתוח הוא ניתוח מורכב, ומאחר ואני לא סובלת החלטנו שלא ללכת על הכיוון הזה. אלא לקוות שיחלים לי. האם דיקור יכול לעזור בזה?

שלום לך רפואה שלימה במקרה כזה דווקא הייתי הולך על פלדנקרייז או על טיפול בתנועה. ולאו דווקא דיקור אם את רוצה המלצות - בשמחה אני מכיר כמה מטפלות מעולות בתחום

24/09/2015 | 16:07 | מאת: רפואהשלמה

שלום ותודה על המענה המהיר לא ניסיתי אף פעם פלדנקרייז... אין לי מושג איך זה הולך! קבוצתי? פרטי? עלויות? תרגול בבית? אשמח להמלצות בירושלים!!

מנהל פורום כאב ורפואה סינית