בעיות במערכת עיכול

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

31/07/2013 | 13:04 | מאת: אתי

יש לי בעיה של גרפסים לאחר האוכל והשתיה וכן יש לי בעיה כשיש לי צורך ליציאה יש לי דחיפות לשירותים וקשה לי להתאפק וכן אני גם לוקחת משאף לאסטמה פעם ביום עשיתי 10 טיפולים של דיקור וזה עדיין לא השפיע עלי כל כך האם אני צריכה להמשיך עוד טיפולים או שבגלל שזה לא עזר כל כך להפסיק . ואם כן עוד כמה טיפולים אני אצטרך והאם הדיקור עוזר בכלל לבעיה של הצורך הדחוף לשירותים .

היי אתי לפי כל מה שאת מתארת את סובלת מחום גבוה במערכת העיכול - החום יוצר את הדחיפות ללכת לשירותים הוא פשוט דוחף את הצואה החוצה... וכן גם את הגרעפסים לאחר אוכל ושתייה... שני הצדדים של אותו הצינור סובלים מבעיה דומה... זו בעיה שבהחלט ניתן לטפל בה ברפואה סינית !!! אבל אם אחרי 10 טיפולים אין שינוי , את חייבת להחליף מטפל , הוא או היא לא עלו על הבעיה או שלא הצליחו להתאים לך את הטיפול הנכון. ( אם זה טיפול דרך קופת חולים אז סביר להניח שלא ...) בהצלחה ונא עדכני אותנו בברכה ניר סלמה

31/07/2013 | 20:24 | מאת: אתי

האם דיקור זה מספיק לבעיה שלי או צריך עוד צמחי מרפא וכדומה וכמה טיפולים לדעתך

היי אתי זו שאלה שמאד קשה לענות עליה בלי לראות אותך. אבל אני דיי בטוח שצמחים יכולים להאיץ את הטיפול

מנהל פורום כאב ורפואה סינית