כאבי גב וברכיים כרונים

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

06/05/2013 | 15:27 | מאת: דוד

אני ממש סובל מכאבי גב וברכים אפילו שבכללי אני בחור צעיר ובריא. כל מה שניסיתי לטפל עד עכשיו לא עזר, והגעתי למסקנה שכנראה יש באמת משהו משובש במבנה הגוף שלי (גנטי וכדו) שלא ממש מכונה בשם ברפואה המערבית (עקמת קלה שאובחנה לא מסבירה בדכ כאבים ככ ממושכים). האם טיפול סיני יכול גם לרפא מעבר להפחתת כאבים? חשוב לי לציין שיכולת ההוצאה הכספית שלי מוגבלת ביותר, וזו ממש הקרבה מבחינתי... האם יש רפואה סינית שתוכל באמת ליצור איזה צורה של ריפוי בוודאות? משהו ששווה את ההשקעה ולא עוד ניסוי שהכסף הולך לאיבוד (ואני כבר אכול תסכולים מנסיונות כאלה...)? ואם כן, איזה טיפול אתם ממליצים? תודה רבה!!

09/05/2013 | 16:50 | מאת: יוסף

דוד שלום, מתיאורך אין לי מידע פתולוגי מסודר, יש קשר בין כאב גב לכאבי בירכיים בדרך כלל זה מצביע על אנרגיית יובש בגוף , משמע הגוף נכנס לתקופה של שינויי ולחץ . אני לא יכול לומר לך שטיפול אחד יפתור את הבעיה אבל באם אין לך היסטוריה רפואית נוספת אפשר בהחלט לסייע לך במחיר סביר אפשרות טיפול משולב : קנזיוטייפ לגב ברכיים במשולב עם דיקור וטיפול בשמן. מוזמן לשוחח עימי טלפונית יוסף רחמים מטפל בכיר ברפואה אינטגרטיבית 057-7738220

12/05/2013 | 11:51 | מאת: יוסף

דוד שלום, תומך בתשובתו של ניר סלמה מנהל הפורום , תפנה רק למטפל בכיר מקצועי ופרטי . ראה תשובתי הקודמת. מוזמן לשוחח עימי טלפונית והשתדל לסייע לך יוסף רחמים מטפל בכיר ברפואה אינטגרטיבית 057-7738220

שלום לך דוד אין מספיק מידע רשמת רק דברים כלליים כאבי גב וברכיים - ברפואה הסינית יש המון סיבות וצריך לרדת לעומק העיניין. אני מאמין שרפואה סינית בהחלט יכולה לעזור כי במקרים כרוניים כאלו דווקא לרפואה סינית יש הכי הרבה מה להציע. חשוב שתשמור על סבלנות - כאב כרוני = טיפול ארוך. אל תלך לטיפול סיני בקופת חולים כי לרוב הטיפול שם הוא שטחי ולא יורד לעומק המקרה. אתה יכול גם לנסות טיפול באמצעות אפוס טרפיה - כנס באינט תראה מה זה. בברכה ניר סלמה - מנהל הפורום

מנהל פורום כאב ורפואה סינית