דיקור יפני

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

20/01/2013 | 17:03 | מאת: רחל

20/01/2013 | 17:06 | מאת: רחל

מה ההבדל בין דיקור סיני לדיקור יפני?האם רק בעובי המחט?האם משאירים את המחטים בפנים בשתי השיטות?כמה זמן נשארים עם המחטים? האם 2 השיטות עובדות על מרידיאנים?

כמו שאומרים הילדים : סיני יפני. אף של מכסיקני.... בגדול דיקור יפני הוא דיקור סיני שהגיע ליםן לפני כשבע מאות שנה ועבר שם מעט גלגולים. סהכ אותן המחטים גישה מעט שונה אפשר לומר שזו עוד גישה של הרפואה הסינית כמו שיש גם בסין כמה גישות או שיטות. המחטים יותר דקות ומכניסים את המחט דיי שטחי, על כן זהו דיקור יותר עדין. הבסיס הוא אותו הבסיס של הרפואה הסינית

מנהל פורום כאב ורפואה סינית