הזרקת שומן לחזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

19/12/2016 | 09:29 | מאת: נטלי

שלום, שמעתי שניתן להזריק שומן לחזה. מה היתרון של זה לעומת שתל והאם זה מתאים לכל אחת?

שלום רב, כיום ניתן להזריק שומן לחזה. היתרונות בהזרקת שומן טבעי רבים אך הניתוח אינו מתאים לכל אחת. יתרון משמעותי הוא שפרוצדורה של הזרקת שומן ניתן לעשות בחדר ניתוח ללא הרדמה מלאה אלא בהרדמה מקומית בלבד. יתרון נוסף הנו היעדר צלקות. כאשר מדובר בחזה נפול מאוד הדורש הרמה מלאה, הזרקת שומן לא תיתן תוצאה מספקת אבל קיימים מקרים רבים בהם הוספת נפח ועיצוב על ידי שומן, יביא לתוצאה טבעית ויפה. אני מציע לך להגיע ליעוץ ולבדוק יחד עם הרופא המטפל את מידת התאמתך.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים