תותבת על גבי שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

01/02/2011 | 15:02 | מאת: אינה

שלום. האם אפשר לעשות תותבת על גבי שתלים שמתחברת עם תיק תק בלסת העליונה והאם אז אין לתותבת את הפלסטיק הזה שמתחבר לחיך העליון?

01/02/2011 | 19:13 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אינה שלום, ניתן לבצע תותבת שלמה נשפת בלסת העליונה ללא כיסוי חיך מלא, אלא בצורת פרסה, בתנאי שיש לפחות 5-6 שתלים המפוזרים בצורה נכונה בלסת. בברכה

03/02/2011 | 23:26 | מאת: אינה

תודה רבה על תשובתך,באיזה סכום בערך מדובר אם צריך לעשות תותבת עם תיק תק על גבי שתלים גם בלסת העליונה וגם בתחתונה ואין שיניים בפה.והאם יש מרפאות באזור הקריות שניתן לבצע זאת שם?

מנהל פורום שיקום הפה