החלמה מעקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

25/02/2012 | 21:54 | מאת: דנה

ערב טוב. לפני 4 ימים עברתי עקירת שן בינה כלואה. העקירה עברה חלק ומהר. עדיין יש כאבים מסוג של משיכות כאלה לכוון האוזן.לאורך עצם הלסת. תחושה לא נעימה. כל -6-5- שעות לוקחת אדויל או נורופן להקלה וזה מוריד את הכאבים. יש לציין כי הנפיחות ירדה לגמרי. כמו כן עושה שטיפות בתרודנט. שאלתי : כמה זמן תישאר התחושה הזאת של המשיכות באזור העצב? האם ניתן להמשיך לקחת כדור פעם בכמה שעות-5-6 להקלה?

26/02/2012 | 14:41 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דנה שלום, יתכן והתחושה תישאר עוד מספר ימים, אך עלייך ליידע את הרופא שעקר לך ולקבל ממנו הנחיות והסברים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה