מילון רפואי

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

06/11/2002 | 09:31 | מאת: שירה

גלי שלום. לא מצליחה להכנס ל-SPELL שאת כתובתו נתת בפורום. [דורשים ממני שם וסיסמה] האם זה יתוקן?

06/11/2002 | 12:38 | מאת:

שלום שירה, ככל הנראה האתר לא יהיה פעיל בקרוב. אם את צריכה מילון בתחום רפואי מסויים, אולי אוכל לסייע לך. בברכה, גלי

04/02/2007 | 22:04 | מאת: רבקה

עשיתי בדיקת MRI מוח בתשובה כתוב התוויה קלינית אפיזודות של פראסטזיות,היפואסטזיה של שתי גפיים תחתונות יותר מימין לסיכום:הבדיקה המוחית בגדר תקין. -הייתי רוצה לדעת מה תשובה זו אומרת- תשלחו לי תשובה כמה שיותר מהר,בדואר האלקטרוני בתודה, רבקה

20/03/2007 | 16:13 | מאת: שירה

שלום ברצוני לדעת באם ישנו סוג של חיידק שנגרם מאבק וגורם להפרעי בדרכי הנשימה ומה שמו? בתודה מראש שירה