גלולות דיאנה 35/אסטל

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/09/2016 | 17:29 | מאת: איה

שלום, מזה כחצי שנה שאני מטופלת באסטל במטרה להוריד את כמות האקנה שבפנים. לפני זמן מה, הייתי בבית המרקחת וביקשתי מהרוקח את הגלולות, ולא היו, אז הוא נתן לי במקום 2 חפיסות דיאנה35. עכשיו, בגלל שזכרתי שהרופא הנשים שלי אמר לי בעבר שדיאנה ואסטל זה אותו הדבר בעצם, קניתי דיאנה ויצאתי. כבר שבוע + שאני נוטלת את הגלולות דיאנה, ונוצרה החמרה ממש חמורה במצב האקנה שלי, שאף הזכירה לי את התקופה שהייתי נוטלת רואקוטן. אני מבולבלת מאוד כי האסטל עוד כן הקל איכשהו... מה עליי לעשות ד"ר?

06/10/2016 | 10:00 | מאת: ד"ר גיא שרים

שלום לך, מקרים אילו הם מורכבים ויש צורך באבחון טוב כולל תשאול מעמיק ובדיקה גופנית מקיפה וגם בדיקות מעבדה. חסרים הרבה נתונים במקרה שלך. באופן עקרוני, דיאנה לא מחמירה אקנה היות ויש מרכיב שהוא אנטי -הורמוני מין זכריים. את צריכה בדיקה וייעוץ מוכוון ספציפית למקרה שלך.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון