שרירן ופוליפ ברחם- אפשרויות לטיפול

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/09/2016 | 19:17 | מאת: אוה

שלום רב, עשיתי אולטרסאונד ולהלן תוצאות שהייתי רוצה לדעת מה מומלץ לעשות אם בכלל או מה לשואל את הרופא המטפל. נתוני רחם: מנח-קדמי מירקם- שרירני גבולות- סדירים\קו הד אמצעי-כן מידות הרחם: 53*49*57 מ"מ עובי אנדומטריום- 10.5 מ"מ הערות: בחלל הרחם נצפה ממצא אקוגני בגודל 8*10 מ"מ היכול מתאים לפוליפ. שרירן קדמי בגודל 22*22 מ"מ. נתוני שחלות: ימנית: גודל 28*17* מ"מ שמאלית: 24*17 מ"מ בשניהם נצפו זקיקים קטנים רבים דוגלס:חופשי מנוזל אני בת 41+4 ואין בכוונתי להכנס יותר להריון. תודה מראש,

29/09/2016 | 15:54 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך מומלץ לבצע הסטרוסקופיה אבחנתית ו/או ניתוחית להסרת פוליפ אנדומטריאלי במידה וקיים אין צורך להסיר שרירן בהצלחה בברכה, ד"ר טוניצקי

18/11/2017 | 19:34 | מאת: איילה

לפני שבוע עברתי ניתוח היסטרקופיה ניתוחית להוצאת שאריות הריון ופוליפים בצואר הרחם ואתמול בלילה לאחר שבוע היו לי כאבים חזקים במקום וגם במהלך הבוקר כאבים שלא היו במהלך כל השבוע אני מודאגת ומוטרדת מה לעשות??

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון