עזרה בבקשה............

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/09/2016 | 13:28 | מאת: אנונימית

שלום רב, כבר כמה חודשים שאני רואה מן חוטים אדומים קטנים בתוך ההפרשות. כבר עשיתי בדיקות - פאפ, קולפוסקופיה ואולטרסאונד וגינלי שיצאו תקינות ברוך ה'. קיבלתי 2 טיפולים של נרות וגינליים - אחד נגד פטריה והשני נגד דלקת בנרתיק. המצב לא השתנה. מלבד העובדה שזה מדאיג, אני חוששת שהדבר עלול לגרום לי לבעיות מבחינה דתית בכל מה שנוגע לטהרה, לכן חשוב לי להפסיק את התופעה. מניסיונך, מה זה יכול להיות?

29/09/2016 | 15:49 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך לצערי לא ניתן לאבחן ולטפל בבעיה ללא בדיקה בברכה, ד"ר טוניצקי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון