מתי מתרחשת הווסת הבאה לאחר נטילת כדורי פרמולוט נור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/09/2016 | 12:46 | מאת: גל

שלום רב, אני בת 27, הפסקתי לפני שלושה חודשים נטילת גלולות לאחר 10 שנים. מאז המחזור אינו סדיר. בבדיקה גניקולוגית נמצאה לי ציסטה בשחלה, ניתן לי כדור פרלומוט נור למשך 5 ימים ולאחר מכן קיבלתי ווסת. בנוסף ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי בו התוצאות יצאו תקינות. שאלתי היא האם הווסת הבאה אמורה להגיע בתקופה בה קיבלתי ווסת עם כדורי הפרלומוט נור? האם תאריך הביוץ שלי משתנה? מתי הביוץ אמור להתרחש? אינני יודעת מתי יש לי ביוץ מכיוון שהווסת אינה סדירה. תודה.

26/09/2016 | 12:52 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך אם הביוץ אינו סדיר, אז המחזור גם לא סדיר לא ניתן לדעת מתי את אמורה לבייץ, אך המחזור ייהיה כשבועיים לאחר ביוץ בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון