פיענוח בדיקת אולטרסאונד גניקולוגי-דיי לחוצה.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/07/2016 | 09:59 | מאת: אנונימי

ד"ר שלום! אני בת 30. לפני שנה ביצעתי בדיקת אולטרסאונד ןהודגם עיבוי של צוואר הרחם לעובי של 6 מ"מ. הרופא אמר שזה כלום, יש מצב שזה פוליפ, אבל ניתן לעקוב. היום ביצעתי בדיקה חוזרת וזה מה שהיה: מודגם עיבוי של קו הצוואר לעובי של 10 ס"מ עם נוזל במרכז. הטכנאית אמרה שזה לא דומה לפוליפ והיא לא כל כך נתקלה בממצא כזה. התור שלי לרופא בספטמבר. מה זה יכול להיות? על איזה דברים זה יכול להצביע?

30/07/2016 | 11:51 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך לפי בדיקת US לא ניתן לשלול פוליפ מומלץ לבצע הסטרוסקופיה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון