תוצאות פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/07/2016 | 11:15 | מאת: יוליה

שלום בת 28, נשואה, ללא ילדים לפני כחצי שנה הפסקתי לקחת גלולות ומיד לאח מכן המחזור לא היה סדיר אך אח"כ הסתדר. כמו כן סובלת ממחזור ארוך: 2-4 ימי כתמים, 4 ימי דימום רגיל ועוד 2-3 ימי כתמים. נשלחתי לבדיקת פרופיל הורמונלי, הבדיקה נעשתה ביום ה-4 לוסת (מיום הראשון של הדימום הרגיל) FSH-15 (נורמה עד 10.2) LH-8.9 (נורמה עד 12.5) פרוגסטרון-2 (נורמה פחות מ3) 17- הידרוקסיפרוגסטרון 3.77 (נורמה עד 3) אסטרוגן 168 (נורמה 72-530) הורמוני מין זכריים (טסטוסטרון, אנדוסטנדיון) בטווח הנורמה פרולקטין, TSH תקינים. מה המשמעות של FSH גבוה וגם OH-פרוגסטרון שהוא טיפה גבוה? תודה! יוליה

29/07/2016 | 08:38 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך יש לחזור על הבדיקה בזמן המחזור בין יום שני ליום חמישי של המחזור לאחר מכן ניתן להגיעה למסכנות בהצלחה

29/07/2016 | 09:32 | מאת: יוליה

שלום תודה על התשובה יום 2-5 ממתי? מתחילת הכתמים או מתחילת הדימום האמיתי?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון