בלבול עם הגלולות ורירית דקה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/06/2016 | 10:41 | מאת: גיל

נבדקתי השבוע ויש לי רירית דקה (1.4 ממ) עקב לקיחת גלולות וכבר חודשיים לא מקבלת מחזןר. בתחילת השבוע היה לי בלבול עם הגלולות ובטעות לקחתי 2 גלולות יום מדי (בשבוע השני של הגלולות, פעם ראשונה שזה קורה). השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו.. האם להפסיק את החפיסה יומיים קודם? לקחת 2 חפיסות ברצף ואז לסיים יומיים קודם? תודה בכל מקרה, חבר שלי חוזר רק עוד שבוע וחצי מהצבא (בדיוק ביום הראשון שהייתי אמורה להתחיל את 4 הגלולות הלבנות.

24/06/2016 | 12:03 | מאת: ד"ר גיא שרים

את יכולה להצמיד 2 חפיסות, לא כולל הגלולות הלבנות ולדחות את קבלת הוסת עד לאחר החופשה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון