אנדומטריוזיס והסיכוי להרות באופן טבעי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/06/2016 | 18:39 | מאת: אלכסנדרה

שלום רב בת 32 ללא ילדים. יש לי אנדומטריוזיס, בשימוש ממושך של גלולות הצלחנו להקטין אנדומטריומה בשחלה ימנית לגודל סנטימטר אחד בלבד (לאחר שהייתה 3 ס"מ). המחזור שלי מאז ומתמיד אינו סדיר אך במעקב זקיקים נמצא כי אני אכן מבייצת. בצילום רחם חצוצרה ימנית- החומר מתנקז סביב הטפולה ואין מעבר חופשי, חצוצרה שמאלית תקינה. מה הסיכוי להרות באופן טבעי? זרע תקין ביותר.

24/06/2016 | 08:05 | מאת: ד"ר גיא שרים

אין מספיק נתונים כדי לדעת. כמו למשל גיל, רזרבה שחלתית ועוד. באופן כללי, אם ניסית להרות מספר חודשים ולא הרית - פני לטיפול ואל תבזבזי את הזמן

24/06/2016 | 12:46 | מאת: אלכסנדרה

רשמתי את הגיל - 32 רזרבה שחלתית מצויינת

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון