איחור במחזור אחרי הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/05/2016 | 12:18 | מאת: אנה

שלום, יש לי שאלה. הייתי על גלולות (פמינט) במשך כ8 שנים. הפסקתי גלולות לפני כ4 חודשים ואחרי שהפסקתי היה לי מחזור סדיר. החודש היתי אמורה לקבל מחזור אבל בתאריך המחזור היה לי דימום שלא הזכיר מחזור (כמה כתמים חומים) במשך יום אחד וזהו ויום אחרי זה כאבים עזים בגב התחתון. עשיתי בדיקת דם אחרי זה לבדוק אם אני בהריון והבדיקה יצא שלילית HCG-B קטן מ-2. מה אני צריכה לעשות עכשיו? אני מאחרת כבר בשבוע, האם זה יכול להיות תוצאה מאוחרת מהפסקת הגלולות? או שכדי שאעשה בדיקת הריון נוספת?

27/05/2016 | 08:03 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך האיחור במחזור כנראה כתוצאה מנטילת גלולות במידה ולא תקבלי מחזור תוך שבוע יש לבצע שוב תבחין הריון

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון