שאלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/11/2015 | 22:05 | מאת: שירה

אמי בת 83 פנתה לרופאת נשים עקב הפרשות בצבע כהה.לאחר הבדיקה הרופאה המליצה על השימוש בלקטל פמינה.עד להתחילת הטיפול כמות ההפרשות גדלה ונהייתה בצבע כהה ירקרק עם ריח רע מאוד. רציתי לבדוק כמה זמן צריך להשתמש בג'ל על מנת להשלים את הטיפול? התור לרופאה נקבע לעוד 3.5 שבועות ואני לא יודעת האם צריך להשתמש בג'ל עד לדיקה חוזרת אצל הרופאה.תודה

26/11/2015 | 21:40 | מאת: ד"ר בני פיינר

שירה שלום, לאור ההחמרה היה רצוי לנסות ולהקדים את התור לבדיקת הרופאה. בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון