ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/11/2015 | 18:46 | מאת: אנונימי

עשיתי ביום ה13 למחזור מעקב זקיקים שהראה זקיקים קטנים ורירית בגודל 9.2, בנוסף באותו יום היו לי על הבוקר התכווצויות בבטן התחתונה. ביום ה14 עשיתי בדיקות דם והאסטרדיול יצא 250 והפרוגסטרון יצא 8.2. בין היום ה10-12 היה הפרשות רטובות מאוד וביום ה13 בבוקר כבר היו הפרשות יבשות. רציתי לדעת האם היה ביוץ?

25/11/2015 | 08:25 | מאת: ד"ר בני פיינר

שלום רב, אם סה"כ נצפו מספר זקיקים קטנים ככל הנראה שלא היה ביוץ. כמובן שכדי לדעת בוודאות מומלץ לעקוב שלב מוקדם יותר במחזור על מנת לראות האם מתפתח זקיק מוביל. בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון