הפרשות מרובות שלא כתוצאה מזיהום

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

05/07/2015 | 18:48 | מאת: אנה

אני בת 23 ואני סובלת כחמישה חודשים מהפרשות מרובות. תוצאות התרבית הוגינאלית תקינות (מלבד המצאות אי קולי) והגניקולוג טוען שההפרשות תקינות. המצב התחיל כאשר התחלתי להשתמש בנוברינג. לפני כחודש הפסקתי את השימוש בנוברינג אך ההפרשות עדיין מרובות יותר מבעבר. הן גורמות לי לתחושת אי נוחות רבה ולעיתים אף לגרד. האם מדובר בחוסר איזון הורמונלי שיכול להסתדר ללא התערבות רפואית? מה הטיפולים הקיימים לבעיה הנ"ל? האם פרוביוטיקה עשויה לעזור? תודה מראש

06/07/2015 | 10:52 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך לא ניתן לאבחן ולטפל בבעיה ללא בדיקה עליך להבדק ע"י רופא נשים ולשקול טיפול בהתאם בהצלחה

13/07/2015 | 09:47 | מאת: האם

קראתי שיש תכשיר לגרד ולטיפול בזיהום בשם לקטל שאפשר לקנות ללא מרשם רופא, האם יכול לעזור בינתיים עד לתור לגניקולוג (עוד זמן רב) ? תודה..

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון