וסת קשה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/04/2015 | 22:11 | מאת: שירי

שלום וברכה! אני בת 39 ואני סובלת מאוד מאוד בימי המחזור הראשונים. אני ממש נהיית חולה, לא מתפקדת בכלל, ובמצב רוח כללי לא טוב. אני מרגישה כל כך לא טוב, שבדרך כלל יש מישהו שדואג לשאול אותי אם אני חולה, כי אני ממש מרגישה כך ונראית כך. במשך השנים היו לי מחזורים דינמיים - לעיתים לא חשתי בכלום, ולפעמים סבלתי. אך לאחרונה - אני מרגישה שמאוד מאוד קשה לי, בעיקר ביומיים הראשונים של הדימום. הדבר פוגם בתפקוד שלי בבית ובעבודה. כדורים משכחי כאבים - לא עוזרים לתחושה הכללית הלא טובה. אשמח לשמוע אם יש משהו שיעזור לי (חוץ מהוצאת הרחם - שלפעמים ממש מתחשק לי לעשות את זה מייאוש). אשמח לעזרה שירי

21/04/2015 | 19:28 | מאת: ד"ר גיא שרים

בהחלט יש טיפולים, מובססים על גלולות. תריך להתאים את הנכונה. את צריכה ייעוץ טוב.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון