מהם הגורמים המעכבים הריון?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/03/2015 | 16:28 | מאת: oly

שלום, אולי מוקדם לשאול אבל זה מציק לי. בה' לפני כשנתיים נכנסתי להריון ממש בקלות. מיד לאחר קיום יחסי מין ראשוניים.עשרה חודשים אחרי לידה אני מנסה להיכנס להריון. אך עברו כחודשיים ואני לא נכנסת ממש בקלות כמו בפעם הראשונה. יש לציין שעברתי קיסרי והנקתי כעשרה חודשים ומחזור שלי התארך בשבעה ימים לאחר הלידה.האם שינויים הורמנליים לאחר לידה יכולים לעקב את כניסתי להריון?או שיש גורמים אחרים? אשמח לדעת כדי להירגע ולא להיות בלחץ...אחרת אעשה את ההיפך... תודה

04/03/2015 | 23:04 | מאת: ד"ר בני פיינר

שלום, שינויים הורמונליים במהלך הנקה בהחלט עלולים לפגוע בסיכוי להרות על רקע הפרעה בביוץ. פרט לכך יתכנו סיבות שונות לאי פוריות משנית אך חודשיים הם פרק זמן קצר מידי מכדי להסיק מסקנות כלשהן בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון