יש סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/03/2015 | 15:57 | מאת: עינב

שלום רב, לקחתי גלולות במשך יותר משנה ולפני כחודשיים (בתאריך ה30/12) הפסקתי לקחת. קיבלתי מחזור לאחר 28 ימים (ב27/1) ולאחריו קיבלתי מחזור לאחר 25 ימים בתאריך ה-20/2 כלומר לפני 12 יום. ביום שבת האחרון קיימתי יחסי מין ללא אמצעי הגנה בשיטת משגל נסוג. הנחתי שהסיכוי שאכנס להריון הוא קלוש משום שזה קרה רק 9 ימים ממועד קבלת המחזור. כרגע אני דיי חוששת מכך והשאלה שלי היא האם יש סיבה לדאגה או שהסיכויים אכן קלושים? תודה מראש, עינב

04/03/2015 | 23:01 | מאת: ד"ר בני פיינר

עינב שלום, תלוי בנועד הביוץ אבל תיאורטית זה לא בלתי אפשרי. בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון