כדור לאיחור מועד המחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/02/2015 | 20:51 | מאת: ענבל

שלום רב, אני לפני חתונה ואמורה להיות במחזור בחתונה. הרבנית ביקשה שאקנה כדור שיאחר את מועד המחזור: אני אמורה ליטול את הכדור פעמיים ביום - במשך שבעה ימים לפני החתונה ושלושה ימים לאחר החתונה סה"כ 10 ימים. שאלתי היא: כיוון שאנחנו מנסים להיכנס להריון אני חוששת לקחת את הכדור שמא אני בהריון ולא אדע... שהרי לא אדע אם המחזור מאחר כיוון שאצטרך ליטול את הכדור טרם איחור המחזור האם הכדור עלול להזיק במידה ואני בהריון? תודה מראש ענבל

04/02/2015 | 10:18 | מאת: ד"ר אבישלום שרון

לא מקובל ליטול את הכדור בהריון. מציע לפנות לרופא הנשים שלך ליעוץ פרונטלי. ממילא את תצטרכי מירשם.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון