הזרעות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/01/2015 | 09:40 | מאת: אדווה

אני מנסה להיכנס להריון באמצעות תרומת זרע מחו"ל בשלב זה, באמצעות הזרעות. בת 40. האם במהלך ההזרעות, (לא טיפולי IVF), כדאי לקחת תמיכה באמצעות נרות פרוגסטרון? האם זה יכול לעזור כשעושים הזרעות? או שהתמיכה יעילה רק בטיפולי IVF?

29/01/2015 | 13:30 | מאת: פרופ' עופר פאינרו

שלום רב, במידה ואין עדות לבעיה בשלב שאחר הביוץ, כגון הופעה מוקדמת של הוסת, או דימומים לקראת הוסת, לא קיים כל יתרון בתמיכה עם פרוגסטרון לאחר הזרעה. בהפריה חוץ גופית, הסיפור שונה. בהצלחה

29/01/2015 | 15:23 | מאת: אדווה

יש לי הפרשות חומות ודימומים רק בניגוב עם נייר טואלט כארבעה ימים לפני הופעת הוסת - זה נחשב?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון