הריון או ביוץ?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/12/2014 | 10:57 | מאת: דניאל

שלום רב, אני 3 חודשים אחרי לידה. וסת ראשונה לאחר לידה החלה ב2.12 עד 9.12. לאחר הוסת קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום. מה16.12 הופיעו הפרשות ורודות מעטות שנמשכו שלושה ימים. מלבד ההפרשות היו כאבי בטן תחתונה ויציאות מרובות. כאבי הבטן התמעטו אך ביומיים האחרונים החלו כאבי ראש. האם ייתכן שאלו סימני ביוץ לאחר לידה? האם ייתכן לפי המתואר הריון למרות ההגנה? במידה וכן מתי אוכל לבצע בדיקת הריון? חשוב לציין כי עפ"ר אין לי וסת סדירה(שחלות פוליציסטיות). תודה מראש! מצפה לתשובתך.

25/12/2014 | 18:02 | מאת: פרופ' עופר פאינרו

שבועיים לאחר יחסי המין הלא מוגנים ניתן לבצע בדיקת הריון. כל התסמינים אותם ציינת אינם ספציפיים.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון