תסביב שחלתי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/09/2014 | 19:43 | מאת: lilu

לפני שבוע וחצי עשו לי ניתוח לפרוסקופיה בגלל תסביב כפול של השחלה השמאלית, לפני הניתוח היו לי כאבים כל השבוע בצד שמאל בבטן ,כאבים לא חזקים ונסבלים יום אחד התעוררתי אם כאבים בלתי נסבלים ופניתי למיון , שם מצאו את הבעיה וניתחו אותי... מאתמול אני מרגישה שוב כאבים בצד שמאל שהם עדיין נסבלים ... יכול להיות שזה עוד פעם תסביב שחלתי? חשוב לציין שאני בהריון שבוע 14.

28/09/2014 | 11:16 | מאת: פרופ' עופר פאינרו

יש להיבדק על ידי רופא נשים לשלול תסביב שחלתי חוזר. בהחלט בא בחשבון.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון