דימום מוקדם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/08/2014 | 09:17 | מאת: רשא

לום אני בת 35 +3 נוטלת גלולות מזה נשים כל כמה שנים משנה תרופה לאחרונה התחלתי להשתמש בגלולת מליאן והכל הלך בסדר אבל בחודש הזה התחלתי דיאטה עם פעילות גופנית והכל השתבש בכך שאני סיימתי חפיסה ביום שני 18/8 ופתאום הופיעו לי כתמים חומים וגם כאבים שמעידים על מחזור קרוב וביום רביעי התחיל דימום קל ואז דימום רגיל למחרת אז ככה אני לקחתי את הגלולה ביום ו כי זה היה היום הרשמי והחזק של המחזור האם עשיתי נכון ואני מוגנה מהיריון או צריך אמצעי הגנה אחרים אשמח לתשובה

24/08/2014 | 13:59 | מאת: פרופ' עופר פאינרו

אם את נוטלת את הגלולות לפי ההוראות, קרי 21 יום ואח"כ שבוע ללא - את מוגנת.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון